1 هدف هدف از تدوين اين استاندارد ,تعيين و ارائه آئين کار بهداشتی فرآوری ، بسته بندی ، نگهداری و ترابری غذاهای بسته بندی و سرد شده با زمان ماندگاری طولانی و همچنين خط مشی های مبتنی بر اصول HACCP, برای جلوگيری از رشد ميکروارگانيزم های بيماري زا می باشد. 2 دامنه کاربرد اين آئين کار, در باره غذاهای بسته بندي و سرد شده کم اسيد, که فرآيند گرمايی در آنها اعمال شده است و امکان رشد .




بهترین سایت بسته ,سرد ,زمان ,بندي ,کار ,آئين ,و سرد ,سرد شده ,شده با ,با زمان ,بندي و ,زمان ماندگاري طولاني ,دانلود تحقیق آمادهمنبع

Asme standard section1

بررسي عددي خنك كاري لايه اي پره هاي توربين گاز

دانلود طرح توجيهي سنگ هاي قيمتي و نيمه قيمتي

دانلود مقاله نرم افزار مدیریت فروشگاه

طراحي كنترل كننده گاوسي-كوادراتيك-خطي مقاوم بر مبناي مدل زيرفضا جهت حذف فعال ارتعاشات يك صفحه انعطاف پذير

پاور پوینت کامل بیماریهای پنبه و راهکارهای آن

پک کسب درآمد از اینترنت

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

آساک اد اخبار تکنولوژِی و بازی های کامپیوتری مشاوران فراساز ماندگار پایگاه خبری خبریفا معرفی کالا فروشگاهی وکیل آن سه سوته خرید کن تحویل بگیر وبسایت پارسیان وبلاگ تخصصی ایبوک اندروید باز کدهای تخفیف دیجی کالا